Een heerlijk ritje - Reisverslag uit Luang Prabang, Laos van Cor Lanser - WaarBenJij.nu Een heerlijk ritje - Reisverslag uit Luang Prabang, Laos van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

Een heerlijk ritje

Door: mr president

Blijf op de hoogte en volg Cor

10 Januari 2010 | Laos, Luang Prabang

Hallo allemaal,
Gisteren een heerlijk ritje van 250 km door de bergen gehad. De weg was redelijk met ontelbare bochten en heel veel loslopend spul op de weg. De koeien.varkens,geiten,honden en mensen lopen hier allemaal op de weg alsof die alleen van hun is, maar desondanks is het heel leuk rijden hier.O ja ben ik net gewend aan links rijden rijden ze hier weer rechts !!!En Jeroen ik ben het helemaal met je eens de natuur vind ik veel mooier dan in Thailand en natuurlijk de Mekong rivier is geweldig om te zien. Mijn probleem met mijn fotokaartje is nog niet opgelost, wel heb ik inmiddels wel een cdtje van mijn foto,s zodat ik ze niet kwijt ben. dus ga ik nu proberen de foto,s van Suree erop te zetten. groetjes Suree en Cor

• 10 Januari 2010 - 10:45

Ce:

mooie natur,prachtig om te rijden ouwe
    groeten

• 10 Januari 2010 - 12:40

Hoey:

ziet er goed uit daar in cambodja . maar dat verkeer
    dat laat daar tewensen over . ja je zal de motor maar
    lekker de bocht in sture en daar staan dan een paar van die vier voeters
    op straat te vergaderen waar het beste gras groeit . dan word het toch wel stuuren geblaze
    maar dat klusje klaar je wel even denk ik zo ???.
    maar dat met die boedaas
    ik vind wel dat die daar maar hoog wonen .ik zie er iderekeer een lange trap naar toe gaat.is zeker zo dat je er ook maar veel inspanning voor moet doen als je een wens wild in vullen. dan zit het verhaal je ook goed hoog ???.daar is nog
    al goed over nagedacht door die monice.maar dat op die berg waar je koffi
    aan het drinken bent daar loopje met zun twee
    toch in de wolken lijkt mij. moet een goed gevoel zijn.ga zo door.

• 10 Januari 2010 - 15:13

Dropshot:

hallo ,ziet er goed uit daar in Laos moet ik volgend jaar ook maar eens met de motor gaan bekijken onthoud de mooie stukjes maar voor me. groetjes kees

• 10 Januari 2010 - 16:14

Madeleine:

Prachtig hoor, die natuur.
    Maarreh... volgens mij ís de weg waarop jij rijdt ook van hun ;-0
    Wat heb je nu voor motortje? Ik kon alleen zien dat het een Kawa is.

• 11 Januari 2010 - 07:32

Manmanman:

Ola Cor y Suree,

Ik zie mooie reisbestemmingen daar in Thailand en omgeving. Ik zal er ook eens een ticketje aan wagen. Eerst maar effe dagen en eurootjes sparen. Fijne avontuurlijke en romatische tijd nog samen.
    Groetjes, lorenso.

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor