Rock the boat - Reisverslag uit Vientiane, Laos van Cor Lanser - WaarBenJij.nu Rock the boat - Reisverslag uit Vientiane, Laos van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

Rock the boat

Door: mr president

Blijf op de hoogte en volg Cor

16 Januari 2010 | Laos, Vientiane

Hallo allemaal,
Het is alweer een paar dagen geleden sinds het ongeluk, op alle wonden zit nu een mooi korstje op, alleen heeft Suree nog wat last van haar nek en bij mij is met been nog wat pijnlijk. Toen we van Vang Vieng vertrokken was het zo erg dat ik het eerste stuk met de hand geschakeld heb, en daarna ging het moeizaam met de voet.De eerste overnachting was aan de snelweg daar hebben we op een park geslapen waar ze huisjes verhuren per uur en per nacht, speciaal voor jonge en getrouwde mensen om de liefde te bedrijven, je kunt het op de foto aan het hartje zien. De volgende nacht in Paksesan, daarna zijn we via route 8 naar de Konglor cave gereden, en dat was echt de moeite waard, het is een mooie route door de bergen en na 80 km kom je in een dorpje waar die grot is. Eerst een kaartje kopen en dan stap je in een soort van uitgeholde boomstam met een snelle buitenboordmotor, en vaar je door ge grot von zo,n 7,5 km lang onderweg moet je een paar keer uitstappen omdat het water telaag is, en ik had natuurlijk de verkeerde schoenen aan. Dus kreeg ik van hun een paar van die teenslippers, nou dat was helemaal een crime, ik gleed overal uit en dat met mijn zere been, gelukkig waren de gidsen zo behulpzaam dat ze mij elke keer ondersteunde, waar Suree elke keer om moest lachen, ze zei dat ik nu echt een oud mannetje aan het worden ben. Op de terugweg geven ze pas echt gas en gaat het met een rotvaart tussen de rotsblokken door voorop de boot zit een gids met een peddel die de boot een beetje stuurt. En ze hebben sterke zaklampen omdat het pikkedonker is, al met al de moeite waard. Groetjes Suree & Cor

• 16 Januari 2010 - 09:49

Bel En Frank:

nou zo te lezen beleven jullie weer heel wat!! Have fun !!!!!

• 16 Januari 2010 - 10:35

Jan En Corrie:

Wow, wat is het daar mooi! Wanneer neem je Suree mee naar Nederland? We hebben het gevoel haar al aardig te kennen door die foto's.

• 16 Januari 2010 - 11:01

Pino:

Hallo Cor
    De foto.s zijn weer super mooi .
    Was dat jou zijspan ziet er toch wel mooi uit
    (O,ja) hier kun je niet mee om vallen .
    De groeten aan Suree

gr pino en Maria

• 16 Januari 2010 - 15:25

Hoey:

nou cor en suree heb je er toch nog een beetje meer aan over gehouden dan je dacht een beetje spier pijn ?? .maar ik zie het al suree heeft de oplossing een uurtje met die lui lak op die bank
    om genezing vragen en die kleine dikzak die er voor zit die moet dat dan beoordelen of zij haar dansje ook goed doet dan word de genezing geactiveerd en gaan julli weer als een banaan .maar die activering is al van kracht want het bedje is al gespreid en het vliegenet is er al omheen dat word weer eens flink gymustieke en de spieren zijn weer soepel.en kunje weer met de reis verder gaan.die motor met zijspan staat al voor je in de start blokken en word ook noch gesponserd door pepsi cola en zit een mooi zitje op voor suree dan voeld zij zich de koning te rijk dat word weer een mooie reis.

• 16 Januari 2010 - 21:44

Stuufduvel:

Ha Gandalf, heb weer effe de rijtjes foto's nagelopen. zo te zien amuseer je je goed op een uitglijder na. was toch maar een stukje oud vel!
    veel plezier en wies werris.

personeel Bougiebar.

• 17 Januari 2010 - 11:50

Dropshot:

Nou cor ik heb weer een goed feestje gehad maar het was wel afzien in de stromende regen er na toe en dan ook nog in de regen de tent opzetten , toen ik daar mee klaar was had ik het wel een beetje gehad alles onder de modder en dan krijgen we ook nog sneeuw maar dat was vanmorgen allemaal weg . Nog 5 daagjes werken en dan kom ik jouw kant op om lekker in het zonnetje een beetje met mn vader rond te toeren ,tot gauw en doe surree de groetjes van me

• 17 Januari 2010 - 21:45

Madeleine:

Goed om te zien dat dyslectici ook in Laos wonen, aan het bord "GEUST House" te zien :-)
    Heel mooi land hoor, ben wel jaloers op al die mooie plaatjes - soms kun je je als rijke westerling niet voorstellen dat er echt nog mensen op de rijstvelden werken en dat koeien door het dorp banjeren... Goed om te zien dat die wereld ook nog bestaat.

• 20 Januari 2010 - 06:19

Laura & Erik:

Hallo Cor en Suree, allereerst nog gelukwensen van ons hier dat er geen ergere dingen zijn gebeurd met jullie ongeluk. Verder zijn de foto's weer van dermate mooie kwaliteit dat een baan als journalist je niet zou misstaan Cor ;) Zeker een heel mooi land om te zien op foto's, maar in het echt nog beter. Kees dropshot gaat ook met zijn pa de hort op. Zeg kees? Je doet 'm niet na hé! wel je pa laten zitten op de motor niet op het asfalt. Én Suree...gelukkig misstaat die kleur nu niet, PAARS is nog de mode :). Groetjes en tot ziens xxx Laura en Guzzifreak Erik