allemaal in een bootje in een gezellig slootje !!! - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu allemaal in een bootje in een gezellig slootje !!! - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

allemaal in een bootje in een gezellig slootje !!!

Door: mr-president

Blijf op de hoogte en volg Cor

30 Januari 2010 | Thailand, Chiang Mai

hallo allemaal,
Vandaag was het een rustdag in Chiang Mai. Vanmorgen heeft Kees de auto omgeruild omdat bij die andere de airco geen airco maar ARKO was, Alle Ramen Kenne Open !! En wij zijn met z,n drieen een motor voor ons gaan bespreken. Want wij gaan weer een toertje maken van 6 dagen en Jansen & Jansen gaan 6 dagen in het noorden rond toeren. Daarna komen we weer samen in Chiang Mai omdat dan hier weer het Flower festival is.
Vanavond zijn we met een cruise op de rivier meegegaan, met eten en kaarslicht, het was vertederend zoals die twee keesies erbij zaten in het kaarslicht. Daarna een cappucino gedronken en nu zitten we dus weer in het internetcafe.
de groetjes van de 3 c en s

• 30 Januari 2010 - 16:34

Yvon:

He allemaal

Wat zien ik zijn jullie centjes nu al op, omdat jullie kleren in de verkoop hangen.Wel een beetje rustig aan he.
    Trouwens mooie foto,s ziet er goed uit daar.
    Hier ligt er weer sneeuw
    Nu tot horens

Groetjes Yvon

• 31 Januari 2010 - 09:27

Antonio:

Dat jullie dat allemaal volhouden???

Kees mocht tenminste nog een beetje werken op die Riksja. Maar de rest.....?

Wij hebben nu ook weekend, maar wij mogen maandag lekker weer aan de slag.

• 31 Januari 2010 - 09:59

Hoey:

ik zie dat het nu een beetje langzamer aan gaat . en de auto wort geruild voor een goedkoper vervoer middel en wel een driewieler met zonnedak .en de hulp motor ziet er al fit uit is wel heel atent van je kleine cees om zo de reis voort te zetten op je driewielerje .te samen met je maatje .daar kun je de reis weer mee voort zetten in deze groote speeltuin dat zal wel weer mooie foto,s opleveren .en die cor die zal wel bijna de heilige verklaring bij elkaar gewandeld hebben.
    daar waar je in de lotus stand zit daar mis ik de puntmuts die moet zeker nog verdienen ?? nog een paar spaarpunte bij elkaar wandelen en dan krijg je de puntmuts ook. wij zien wel als het zover is.

• 31 Januari 2010 - 12:50

Whoopy:

het ziet er weer fantastisch uit
    fijn dat pa kees zo aan het genieten is
    ge gaat hem toch niet a chter op de brommert zetten he die riksja vind ik een beter idee met kees jr ervoor

zien we eindelijk es de sportieve kant van kees

have fun
    kus en knufs

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor