driemaal Cornelis
Door: mr-president
Blijf op de hoogte en volg Cor
27 Januari 2010 | Thailand, Roi Et
Dacht ik dat ik voorlopig niet meer hoefde te schrijven zegt Kees jij bent aan de beurt. Dus zal ik maar even een verslag maken van de dag van de Suree en de drie Cornelissen. Vanmorgen zijn we vertrokken voor weer een tempeltourtje, Suree en ik waren daar al op de brommer geweest, maar wij vonden dat Kees & Kees dat ook moesten zien. En gezien het aan tal foto,s dat ze gemaakt hebben vonden ze het toch de moeite waard. Vanavond hebben we weer lekker gegeten en nu zitten we aan de Koffie.
Morgen gaan we met z,n vieren richting Chiang Mai, waar we denk ik twee dagen over doen.groetjes S,C,Cen C
27 Januari 2010 - 16:52
John:
Beste Cor wat is het daar bloedmooi allemaal ben jaloers op je hoor graag de verhalen als je weer terug bent geniet er van nog vele fijne dagen groetjes aan allemaal ik ga naar Teng biertje drinken gr. John -
27 Januari 2010 - 17:04
Madeleine:
Zeg Cor heb jij maar 1 broek meegenomen of zo? En niet te veel pulken aan die korst op je knie ;-) -
27 Januari 2010 - 18:08
Yvon:
Ja is daar zeker mooi, en leuk dat pa het naar zijn zin heeft.Erg mooie foto,s maar waar is de foto van de auto.
Veel plezier en tot horens
doeixxxxxxxx
27 Januari 2010 - 19:43
Whoopy:
he cornelissen
als ik nou es over zou komen hebben we er vier
hihi
eerlijk gezegd heet ik geen whoopy maar cornelia he
ja lach maar
lachen is gezond!!!
laten we het maar bij whoopy houden
en het er verder niet over hebben
thanx!!!!
dit hoor ik dus nog jaren!!!!
veel plezier makkers
dikke kus en knufs -
28 Januari 2010 - 10:35
Ma Jansen:
Hallo
Ik ben bij Loes geweest en heb jullie verhaaltje gelezen.Mooie foto,s en fijn te horen dat pa het ook naar zijn zin heeft.
Hier is het knap koud.
Fijne vakantie verder en geniet van de warmte
Groetjes aan iedereen
Ma Jansen -
28 Januari 2010 - 14:32
Caat:
is catharina ook goed? Weer een C-tje erbij! Zeg ceetjes en S heel veel plezier!