oostblok tour
Blijf op de hoogte en volg Cor
25 Juli 2007 | Hongarije, Boedapest
eindelijk iets gevonden om toch nog iets van ons te horen.
korte omschrijven tot nu
1ste dag:motortje van dropschotje start niet meer,dus balen nieuwe startmotor en volgende dag weer lekker door.
2de dag:eerste ,camping in polen en wat voor camping natuurlijk nederlandse.
3de dag:wat rijden die oudtjes langzaam,dus we zitten nog in polen,plaatsje bielsko.
4de dag:aan gekomen in slowakye.waar we een camping hebben gezocht bij een meer .waar president zich toch eindelijk kon wassen.
5de dag:wat een weertje 41graden met veel wind.zijn we toch in budapest aan gekomen,midden in de stad achter een ijzeren poort toch een camping (motor).
bij de buren waar we moesten eten.had cor direkt al sjans met tja zie foto.en muziek uit het zigeunerland.
na het bericht gaan we weer verder met onze toer richting roemenie.als we zo blijven rijden worden we niet te bruin.hopende dat we onder weg nog meer pc tegen komen zodat we nog iets op de site kunnen zetten.
groetjes van de 3 musketiers
25 Juli 2007 - 09:08
Madeleine:
Tuurlijk had die ouwe gek meteen sjans! Iedereen is toch gek van Gandalf?! Gaan jullie de clubeikel nog opzoeken in Slovenië? Wij misschien wel, de Corda doet het weer!
Groetjes Madeleine -
25 Juli 2007 - 16:25
Frans:
das balen kees maar mooi dat het probleem snel opgelost is die startmotor nu alles heel blijven goede reis alle drie verder gr frans -
25 Juli 2007 - 20:45
Tanja:
leuk mannen, de motorcamping in Boedapest is top, veel plezier verder, en geen ruzie maken he hihi.
41 graden pffffff, sorrie hoor dat is echt geen weer voor een motorrijder -
26 Juli 2007 - 21:12
Sanne:
hallo oude motor freaks
steur dat warme weer eens hier naartoe want bij bij jullie is het 41 graden warm Haha.....
wand 41 graden kunne jullie toch niet aan LAlalalala.Ha
aamuzeer jullie lekker
we genieten
groetjesss Sanne & Renata & jore
P.s. jan jij als jongste snurk niet zo veel zodat de ander oude bokken rustig kunnen slapen Groetjes -xxxx- -
27 Juli 2007 - 18:02
Gerard: