nog steeds aan het zakken - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu nog steeds aan het zakken - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

nog steeds aan het zakken

Door: tonicshot

Blijf op de hoogte en volg Cor

20 Februari 2008 | Thailand, Bangkok

hallo allemaal ,
nou er zit weer een dagje rijden op dit maal niet zonder fout rijden want de kaart was niet correct genoeg af te lezen en reden we mooi fout maar als je op verkenning ben rijd je eigenlijk nooit fout je ziet gewoon meer en zit wat langer op de motor om je doel te bereiken
de motors gaan steeds meer tegen stribbelen nu is het mis met jan z,n accu hopelijk doet het bijgevulde water hem goed anders moeten we hem aanduwen en dat is mooi kloten in dat zonnetje
ook cor begint weer last te krijgen van het kwaaltje wat de motor eerst had
dus maar hopen dat het eindpunt zonder ellende bereikt word
we hebben onderweg ook gezien hoe chauffeurs hier het wachten oplossen laat dit misschien een tip zijn voor kees boor die ook nogal eens met dit probleem te kampen heeft
verder was de rit behoorlijk tam vergeleken met de dagen hiervoor want we kwamen door een veeteelt en landbouw gebied en rijst ,suikerriet en koeien zijn niet echt het spannendste wat je tegen kan komen
morgen zijn we van plan om een reservaat te bezoeken en dan af te zakken naar de brigde over river kwai een legende uit de oorlog tegen de jappen en de film is denk ik weldoor iedereen wel eens gezien
en we vinden het daardoor wel een bezoekje waard
vandaag weer een prima optrekje gevonden met een goed restaurant in de buurt waar we heerlijk gegeten hebben voor 2 keer niks ,daarna hebben we cor in het optrekje gebracht want die is aan een spannend boek begonnen sindsdien hebben we geen kind meer aan hem en zijn zelfs even terug gegaan om ons dagelijks bulletin te sturen en kijken zodirekt nog voor een bakkie koffie en een biertje en houden het dan ook voor gezien
de rest van de dagen weten we nog niet goed te plannen ivm met de kuren van de motoren dus we zien wel wat het word nou
luitjes het was niet veel om te vertellen maar het is niet anders en ik kan er ook geen mooier verhaal van maken want dan word het liegen
we proberen nog wat foto,s maar deze computer heeft zijn beste tijd gehad mocht het niet lukken dan houden jullie ze tegoed
groetjes van de thailandtrippers

• 20 Februari 2008 - 14:48

Pino:

Jongens ik hoop van harte dat de motoren het uit houden.ps is alles voor cor wat teveel .er moet s,morgens al kofie op bed gebracht worden .en s.middags al een boek lezen.waar gaat dat heen met die bejaarde mannnnnnnn.DAT GAAT TOCH TEN KOSTE VAN HET MOTOR RIJDEN.ha.ha

• 20 Februari 2008 - 14:50

Pino:

zie net de foto.s.zijn weer mooi

• 20 Februari 2008 - 15:49

Bart "Rooiesok":

Hallo Good, Bad en Ugly
    (vecht zelf maar uit wie voor wie door moet gaan)

Het zijn weer geweldige mooie opnames. Leuk dat jullie daar met een microfoon mogen zingen, nou hebben we er hier minder last van ;-)
    Hopelijk gaan die "kuren van de motoren" nog wel meevallen, anders lezen we het wel.

Veel reisplezier, Bart

• 20 Februari 2008 - 18:05

Yvon:

Die gedroogde visjes zijn zeker weer voor kees. Wat zal die weer hebben zitten smullen. groetjes

• 21 Februari 2008 - 07:30

Madeleine:

Misschien wel niet veel te vertellen, maar de foto's zijn weer mooi.
    Leuke telefoon trouwens :-)

• 21 Februari 2008 - 12:19

Mylene Kapster:

kun je wel mij wat vreemd gaan !!!! nog een super leuke vakantie gewenst groetjes mylene

• 21 Februari 2008 - 13:46

Deepfrozen Five:

Hee Cor, waar ben je nu?

Wij zitten hier koffie te drinken bij de Redwings motorcamping in MORA. Maar jij bent nergens te vinden. Hahaha...
    Groeten vanuit MORA.
    The deepfrozen five (nu op weg naar het primustreffen in Bjoneroa)

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor