op het nippertje gered van hotel buitenlucht - Reisverslag uit Loei, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu op het nippertje gered van hotel buitenlucht - Reisverslag uit Loei, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

op het nippertje gered van hotel buitenlucht

Door: mr-president

Blijf op de hoogte en volg Cor

04 Februari 2009 | Thailand, Loei

Hallo,

Gisteren konden we geen berichtje sturen ,omdat het allemaal een beetje uit de hand gelopen was met onze dag indeling .
De zo rustig begonnen dag van ons kwam door een idee van jan in een stroomversnelling ,want hij had een leuk ventweggetje (zandpad) gezien waar we natuurlijk gebruik van wilden maken ,nou zijn idee werd een nachtmerrie het pad werd zo grillig dat het een survival tocht werd met de nodig probleem gevallen ,het werd zo steil dat afdalen een kunst op zich werd en de voorrijder ik dus, als eerste de ellende moest trotseren wat dus een keer fout ging en jan me op moest rapen om verder te komen , maar dan komt de rit omhoog nou het was zo steil dat de motor het niet aankon of het was omdat ik de ervaring miste voor dit ruige werk maar ik weet wel als je de motor terug moet laten zakken naar een punt voor een tweede poging staat het zweet op je rug van het zware werk en dan nog eens proberen maar dan in godsnaam maar volgas en het lukte nog ook met een hartslag van boven de 200 en eenmaal boven een voldaan gevoel dat het toch weer gelukt is ,eenmaal terug op de gewone weg heb ik jan hartelijk bedankt voor goede keus die hij gemaakt had en er verscheen een glimlach bij hem van oor tot oor ,want hij was overeind gebleven de vuile rat.
Na een stukje verder gereden te zijn viel mijn oog op een kapper waar we ons lekker hebben laten knippen en scheren ,jan heeft z,n thailand coup weer terug, alleen moest ik de kapper laten zien met de tondeuse wat er weg kon en wat er beslist niet af mocht (het staartje).
Gelijk aan de overkant wat gegeten en toen weer verder naar onze bestemming waar we wilden overnachten ,nou de verrassing lag al op ons te wachten toen we een bocht om kwamen de weg hield gewoon op en veranderde in een pad waar we dus ruim 30 km op moesten zwoegen en de tijd liep maar door, dus dan is het tijdstip van duisternis nabij en we ariveerde rond 6 uur op onze bestemming waar helaas geen hotel was en de dicht bijzijnde was 45 kilometer verder ,nou dan maar snel op weg om voor het donker aan te komen wat natuurlijk niet lukte ,konden we daar ter plekke het hotel ook niet vinden ,maar daar werden we door een overvriendelijke man voor de deur afgeleverd het bleek een resort te zijn dat zijn een soort vakantie bungelows deze waren geheel van hout en best luxe, maar geen internet in de buurt
Vanmorgen op koffie getrakteerd en bananenen en zoetigheid ,en daarna rustig op pad en maar 1 keer op een zandpad gereden om ananas velden te bekijken en onze eigenlijke bestemming voorbij moeten rijden omdat daar ook geen hotel bleek te zijn , dus toen maar door naar Loei waar we een prachtig hotel hebben betrokken in het midden van de stad,dus als dit bericht klaar is gaan we op een pleintje een heerlijke maaltijd bij elkaar zoeken ,de plannen voor morgen zijn nog vaag dus we zien wel . groetjes uit Loei

• 04 Februari 2009 - 13:04

Yvon:

Wat een lekker stel zijn jullie toch.
    Hoe ouwer hoe gekker.
    Maar goed te lezen dat jullie je kostenlijk vermaken.Ga zo door.

• 04 Februari 2009 - 14:12

Bart:

Ik ken iemand,.... die geeft hele goede offroad cursussen.....
    Stakkers!

Bart

• 04 Februari 2009 - 15:32

Hoey:

als je nog een keer een pad in gaat dan pak je toch niet een pad waar zu bomen door heen hebben
    liggen sleuren je kan beter die koeie oplegger
    die op de foto staat .
    je motor voor spannen
    dan kiep je niet om.
    gasse maar jongens.
    en dan maar berg op.
    geniet er maar goed van.

• 04 Februari 2009 - 20:30

Ruud:

Nou ik lees het alweer!

Niks anders dan dikke lol, en dat in het donker aankomen, dat wend vanzelf ;)

Have fun!

• 05 Februari 2009 - 05:16

Whoopy:

Avontuur zat zo te horen/lezen!!!
    Klinkt goed (buiten het zand happen om natuurlijk)

• 13 Februari 2009 - 14:57

Kluk:

geweldig,ga zo door.....kickuh...ben jaloers...wat een mooi land.ugh

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor