3e motordag
Door: kaal wepske
Blijf op de hoogte en volg Cor
07 Februari 2008 | Thailand, Bangkok
vanmorgen de dag begonnen met een amerikaans ontbijt.daarna waren we op gehaald door eduard.waar we bij hem thuis koffie hebben gedronken.om half elf waren we weer bij het hotel en konden we weer een ritje maken.vandaag hebben we dan wel een kleine 350km gereden.zolang het vlak gaat,is er niks aan de hand.maar zo gauw als we in de bergen flauw klimmen,moet cor weer eens terug schakelen naar de 2e versnelling.dus dat beloofd wat als we in de himalaya zitten cor zegt dat zijn motor niet goed loopt maar zuip wel 2 x keer zoveel benzine als die van kees en die rijd op het zelfde model.dus toch effe naar de luchtfilter gekeken en schoon geblazen.en dat heeft dus niks geholpen.de mijne loopt het beste zal wel ook een jongere hebben en corretje de laatste bij elkaar geraapte onder delen.het mooiste van alles is dat hij de eerste keus had.en sprong als een roofvogel op die machine.dus boontje komt om zijn loontje.by the way vandaag moesten we uitkijken voor overstekende olifanten in een natuurpark,maar jammer geen 1 gezien.
het hotel waar we nu zitten is simpel maar oke.een restaurant was in dit plaatsje echt niet te vinden.dus dan maar bij een dubieuse kraam gegeten,het was wel lekker maar cor had toch een gevecht met de stokjes.zie foto s.ik stop er eens mee en ga eens kijken of ik nog een paar foto s kan zenden.
07 Februari 2008 - 14:21
Caat:
wacht met spanning op de foto´s van de overstekende olifanten die er niet waren!
Heel veel fun!! Groetekus uit het Natte en koude kikkerland. Ps die kikkers lijken me beter te vreten als die ratten met pens. BRRRRR!! -
07 Februari 2008 - 14:54
Corrie:
Jongens wat een avonturen, ben blij dat ik gewoon de hollandsepot op tafel kan zetten, caat ik sluit me bij je aan, mij niet gezien met ratten en pens en je billen afvegen met water?!??? zelf ga ik me voorbereiden op een maandje scandinavie in mei/juni samen met Jan en Sjenet en onze hond Bobbie. Cor als je het leuk vindt krijgt je een reisverslag van me.
Nog heel veel plezier daar, pas goed op elkaar!!
greetz
Corrie -
07 Februari 2008 - 16:48
Cora:
Die rat enzo lijkt me egttt nikssss...
maarja.. voor de rest bevalt t allemaal wel zo te merken!!
ik houd jullie reisverslagen in de gaten
groetjess
byyee byeee
07 Februari 2008 - 16:58
Mila:
Zie ik daar paddo's??? jaja, jullie hebben het wel gezellie hahahaha. Pas op dat je kop niet verbrandt, net geschoren en vol in de zon............Maar ach, mooi rood is niet lelijk zei die rooie.
Doe voorzichtijg jongens!!!xxx
Miel. -
07 Februari 2008 - 18:21
Karin:
Hey avonturiers,
Leuk dat we jullie reisverslag kunnen lezen, maar ben meteen genezen om te denken dat ik ooit naar dat land zou willen.Jullie hebben het wel te pakken hé met jullie reizen. En wat die ratten betreft...smaken goed...chinees heeft er hier zat van in zijn eten zitten!
Wens jullie nog een hele fijne en pechvrije vakantie toe. Groetjes xxx ook van Jack en Kids -
07 Februari 2008 - 19:18
Leo:
stokjes.
Beter een stokje in je broek dan twee en je hand.
Hee mannen veel plezier daarachter
Groetejes Kpt Iglo -
07 Februari 2008 - 19:23
Leo:
Werkpaarden.
Hadden jullie maar goeije werkpaarden.
Komende week ga ik lekker skieen met enkele leden van ut murke zal dan aan jullie werkpaarden denken onder5 het genot van un haleve lietter bierchen.
Jongens geniet ervan.
Groeten Iglo -
07 Februari 2008 - 21:48
Deepfrozen Five:
Tja Cor, om zo vanuit het clubhuis van de EAGLES MC in Järpen (S) te zeggen wat er scheelt aan de XT is een beetje moeilijk. Maar misschien moet je gewoon de choke er eens afzetten.... Of gas geven, remmen is voor mietjes....toch?
Waar wij nu zitten heeft remmen trouwens helemaal geen zin. Sturen moet je kunnen. Valt soms niet mee. Of parkeerde Dennis de HD in een hoop sneeuw om diefstal te voorkomen??
Groetjes en nog hoop lol.
(www.dse.nl/~antonio) -
08 Februari 2008 - 11:07
Draco:
nou cor tegen de tijd dat je weer terug komt kun je wel met stokjes eten blijf oefen.
groetejs Draco -
08 Februari 2008 - 21:55
Klukman:
He Vriend,die wc ken ik,daar ikke ook boven gehangen!Maar toen lag ie in zuid frankrijk....zouden ze hem verkocht hebben?En is het mogelijk om in de handbagage een boom stoel mee te brengen :) past goed in mijn western hok....Nog echte indianen gezien of alleen maar nep olifanten,Waanzinnig man,wou dat ik erbij was,Maar alles komt goed,Ben voorzichtig jullie three Amigo`s :) Greetingszzzz Klukman -
09 Februari 2008 - 08:31
Harrie:
Hallo Jongens.
De wc's lijken een beetje op die van ons hier in Turkije.
Het eten is daar geheit beter en de vrouwen vriendelijker dan hier.
Doe voorzichtig aan.
groetjes.