alweer een dagje verder - Reisverslag uit Chiang Khong, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu alweer een dagje verder - Reisverslag uit Chiang Khong, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

alweer een dagje verder

Door: dropshot

Blijf op de hoogte en volg Cor

30 Januari 2009 | Thailand, Chiang Khong

Hallo,

Vandaag uit mea salong vertrokken richting the golden triangle een opium gebied tegen loas en myanmar
aan . stelt eigenlijk niks voor maar is een behoorlijk berucht gebied geweest vroeger ,maar er is een museum van over en een drugsmokkel waar schijnbaar scherp op gecontroleerd word gezien de vele checkpoints onderweg.
We zijn begonnen op mijn geluksweg maar dat liep deze keer vlekkeloos,daarna zijn we wegen gaan rijden die bij ons de breedte van een fietspad hebben dwars door de bergen met haarspeldbochten die nog scherper en steiler zijn als in de alpen en dolemieten en dan gewoon een stuk of 8 gelijk achter elkaar echt toppie om mee te maken ,we kwamen een heel hoop bamboe dorpen tegen waarvan je niet begrijp hoe die mensen daar een bestaan in kunnen hebben overal ligt vuil en troep en de kleine kinderen spelen daar lekker in rond ,ze zien er niet uit zo vuil maar kijken zeer verwonderd naar die vreemde buitenlanders op hun crossmotoren en zwaaien lachend naar je .Na verloop van tijd werd de weg weer breder en kwamen we op een drie landen punt aan de rivier de mekong weer een touristen circus eertse klas dus kijken en wegwezen opzoek naar een hotel,wat soms best tegen valt ,de eerste die we tegen kwamen was gelijk
de hoofdprijs ,zonde van het geld dus verder gereden naar een resort aan de rivier maar toen we gingen kijken bleek het een bamboehut te zijn voor 600 bath per stuk en ik moest ook nog bij jan in bed en comfort nul ,nul dus dat ging ook niet door en zijn we naar deze plaats doorgereden,waar we voor 250 bath een kamer met 2 bedden en volop restaurantjes voor de deur dus een veel betere keus voor minder als de helft oftewel 2,50 euro p.p zelfs slapen op een treffen is nog duurder.
De motoren staan voor de kamer geparkeerd het is geen gezicht op een soort patio geen punt vond de uitbaatster en schoof gewoon alle tafels voor ons opzij.
Morgen gaan we op kleine weggetje verder maar een reisplan hebben we niet echt we zien wel wat het word .
Dat was het weer ,we gaan wat eten en drinken.
groetjes uit thailand

• 30 Januari 2009 - 11:53

Yvon:

Jullie beginnen wel krenterig en kieskeurig te worden hoor
    hahaha en Kees je begrijp zeker wel geen treffens meer voor jou, veels te duur.

• 30 Januari 2009 - 13:11

Bartje Oet Grub:

hey luitjes, leuk dat jullie je amuseren, geweldig he thailand, nou hou ons op de hoogte wij gaan carnaval vieree biertjes drinken in de laate uurtjes, en dan op de knieen na huis toe(scheeld da da maar 300 meter is ) haha groetjess

Bartje

• 30 Januari 2009 - 14:48

Jood:

klinkt joods

• 30 Januari 2009 - 20:54

Joost Hamelink:

hoi kees jan en cor

je heb het nu niet koud zeker jammer ik heb warme handen groetjes joost

• 31 Januari 2009 - 08:50

Hoey:

ik vind wel dat je mooi
    kunt vertellen maar waar
    zijn die foto,s

even nog een mededeling
    aan cor we heben je buurman j de boer
    afgelope
    donderdag naar zijn
    laatse bestemming gebracht

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor