mister altzheimer - Reisverslag uit Fang, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu mister altzheimer - Reisverslag uit Fang, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

mister altzheimer

Door: mr tonicshot

Blijf op de hoogte en volg Cor

14 Februari 2008 | Thailand, Fang

hallo thuisblijvers
vandaag samen met jan vroeg opgestaan en stilletjes vertrokken om de ouwe uit te laten slapen na het jungle avontuur om bij info centrum langs te gaan en daar naar de lokatie van de longnecks te vragen en dat bleek prachtig op onze noordelijke route te liggen
toen terug naar het hotel waar cor net bezig was zich aan te kleden en toen gezamelijk het onbijt genuttigd voor mij bestaande uit een soort 3 gangen maadtijd want er is hier altijd rijst en volop andere gerechten waar ik dankbaar gebruik van maak maar de rest komt niet verder ads een toastje gebakken ei en 1 met jam maar die willen ook het potuur van dennis niet krijgen (mijn uitvoerder)
zeer opgewekt op stap en een dik uur gereden en aan de kant om een bakkie te doen waar cor een kleur kreeg ads een laken en tot de conclusie kwam dat hij zijn tas met alles er in behalve zijn kleren in de parkeergarage van het hotel had laten staan en daar stonden we dan ten einde raad maar gedukkig hadden we het nr van het boekingskantoor en daar spreken ze goed engels opgebeld en uitgelegd hoe of wat en gevraagd of zij het hotel wilde bellen ze zei me om 5 minuten later terug te bellen , geloof me dat waren voor cor de 5 spannenste minuten van zijn leven de arme stakker zat echt in zak en as zo gedaan en ik gebeld nou niks aan de hand iemand had de tas gevonden en netjes aan de receptie afgegeven toen cor het hoorde slaakte hij een zucht van een minuut of 5 en kreeg een glimlach van oor tot oor waarop ik zei ik verwacht wel dat je een vreugde dansje maak je het moeten zien op een benzine pomp een blanke die daar uitbundig sta te dansen van blijschap
maar het was een hele opluchting want ik moet er niet aan denken wat dit voor consequensies had gehad voor deze geweldige vakantie
gauw terug naar het hotel (1uur rijden)
en inderdaad de tas stond keurig bij de balie met alles er in ,petje af voor iemand die 200 bath per dag verdiend
dus cor vond dat hij minimaal de man een voor zijn doen een hoofdprijs moet geven echt sportief van die ouwe sufkont
en toen kon de reis opgewekt opnieuw beginnen ,door dit verhaal begrijpen jan en ik nu ook beter waarom cor lid is van altzheimer
we zijn verder zonder rare dingen in fang aan gekomen waar we voor 2,50 euro per persoon een kamer konden huren alleen moet cor vanavond weer aan een maaltijd uit een kraampje geloven maar ja met zoveel geluk kan hij ook niet aan de schijt raken ik ga m,n plaatsje afstaan aan die 2 voor de foto,s want daar heb ik geen geduld voor
groetjes van de bofkontjes

• 14 Februari 2008 - 12:53

Whoopy:

goeiemorege ja!
    dat heb ik gemerkt dat jullie vroeg op zijn gestaan!!!!!het was hier nog vroeger haha!!!lijkt me dat de trip in de jungle mooi is geweest, nix voor mij met al die spinnen, als er 1 bij mij op de muur zit vraag ik altijd; ga jij weg of zal ik gaan!? ik trek meestal aan het kortste end! haaha! longnecks schijnt ook bijzonder te zijn, ben benieuwd!! have fun!!
    en nog een fijne valentijnsknuf van mij

• 14 Februari 2008 - 13:21

Yvon:

He kerels. Kees als ik het goed begrijpt kom jij met het postuur van dennis terug hihihi want jij eet ook echt alles he.En maar zeuren dat ik niet zoveel eten moet klaarmaken.Je ziet dat het dus niet aan mij lig. Nu ik wist niet dat frans ook mee was gegaan hihhihi. GEINTJE Echt leuke foto,s Nu op naar de longnecks ben benieuwd.En nog bedankt voor je valentijns kaart weer eens iets anders dan een komkommer. veel plezier nog groetjes.XXXXXXXXXXX

• 14 Februari 2008 - 15:32

Tanja:

Hihi, Cor is echt Alzheimer waardig als ik dat zo lees, ja hehe, hijzou erelid kunnen zijn, maar goed dat vergeten we toch weer dus.

Alle 3 veel plezier verder nog daar in Azie

• 14 Februari 2008 - 17:09

Bart "rooiesok":

Hé vakantiegangers

Nou, ik zie wel weer dat jullie een geweldige reis aan het maken zijn. Met gepaste jaloezie lees ik jullie verhalen. Ik ben veschillende keren in Azië geweest (heb er ook geweldige reizen achter de rug) en herken redelijk veel uit je verhalen en foto's.

FF een kleine aanvulling over de sneer naar Cor, en zijn leeftijd. Houd je er rekening mee dat je met wat geluk zelf ook nog eens dezelfde leeftijd gaat bereiken ;-)

Haudoe en veel plezier nog, Bart

• 14 Februari 2008 - 19:14

Pino :

Mooie foto.s jongens Kees ben dat met die groote .Ja Yvon jij herkent Kees straks niet meer .Cor ik ben blij voor jou dat je je tas terug hebt.Jan dat staartje ?
    Ok.a jongens het ziet er mooi uit

• 14 Februari 2008 - 21:01

Miranda:

Vraag me af of het echt aan de leeftijd ligt papa (Cor), want het komt me allemaal wel erg bekend voor, weet je nog in New York en zo ... en ik heb er jou nooit over gehoord maar volgens mij heb ik het dus van jou haha!!!

Mooie foto's zeg en wat veel ditmaal!! Veel doet me echt aan Myanmar denken, ik weet het ik val in herhaling maar ja het is nu eenmaal zo, ditmaal lijkt jullie jungletocht op onze trektocht ... zelfde bedden, wc's ;-) heb alleen nog niet dezelfde douche gezien haha!

Liefs van mij en een Valentijnsknuf van Dani voor zijn opa :-)

• 15 Februari 2008 - 08:03

Renata:

heerlijk die verhalen...:-).de foto's zijn mooi.tja aan de buikjes te zien komen jullie niks te kort.geniet he.
    groetjes renata jore sanne x

• 15 Februari 2008 - 11:41

Dennis De Uitvoerder:

Beste Kees,

Von belde gisteren of ik verstand had van
    de Thaise massage technieken ik heb ze gezegt voor 1 keertje dan ,kan je vast wat wennen aan een iets grover postuur en een keer wat anders dan die mega vleermuiszak van jou Kees
    Geeft toch niet voor een keertje ?

Groeten van je 114 kg zware
    Dennis de uitvoerder.