weer thuis
Door: dropshot
Blijf op de hoogte en volg Cor
07 September 2008 | Nederland, Rotterdam
Nou de vakantie zit erop ,de laatste dagen hebben we bij boeles places doorgebracht waar we op de gebruikelijke manier vertroeteld zijn door annemarie en later in de week ook door jan die zaterdagavond zijn verjaardag vierde op een manier waar menigeen jaloers op kan zijn .
Mocht jan zich wat opgelaten voelen met de aandacht die hij kreeg op zijn 50ste verjaardag ,het was een keigoed feest met een tot in de puntjes verzorgde barbeque en een hoeveelheid drank waar we in konden zwemmen en annemarie had een speciaal dropshotdrankje voor me op gedoken waar ik wel erg gecharmeerd van was ,dus petje af voor annemarie en jan voor de goede zorg en gastvrijheid waar ze hun motorvrienden dit weekend mee verrast hebben . Ik wil ze graag namens ons allemaal hartelijk bedanken .Maar toen kwam er toch een eind aan onze vakantie en voor de meeste een eind aan het weekend wat afgesloten werd met fikse regen en dat maakte de terug reis voor de meeste onder ons niet echt tot een feestje ,voor sevira cor was het een peuleschil zijn problemen gingen niet verder als standje 1 of 2 van de kachel en ruitewissers.
Maar die lol moest ik hem gunnen na die jammerlijke beeindiging van zijn motorplezier en de daar uitvloeiende problemen om de vakantie door te kunnen zetten .
Ik neem m,n petje af op de manier hoe cor er toch van maakte wat het geworden is en wil hem bedanken dat we er toch ondanks alles zo,n goede vakantie van hebben kunnen maken zonder enige vorm van irritatie of ergenis over zijn motorpech.
nou dat was het weer en hopelijk zit er voor mij vaker een vakantie met cor in ,want dan weet ik zeker dat het weer een succes word .
groetjes van de dominators
07 September 2008 - 19:53
Cora:
eeehjj
Mooi da ge goe thuisgekomen zijt..
feestje was kei top he!
nou de terug reis was idd wat waterig enzow haha.. maar dat overleven we ook weer wel
groetjess cora -
08 September 2008 - 06:58
Ad Team LBS:
Hebben we dus weer een feesje gemist,Jan nog van harte.En jullie twee, op naar het volgende avontuur, want dit soort verhalen zijn alleen al een genot om te lezen.
As. vrijdag 12 sept. hebben wij onze benefiet/sponsoravond.
Ik hoop jullie daar te begroeten en de verhalen nog eens over te horen onder genot van het nodige bij het kampvuur.
we hebben ook nog een buggy te verloten, ding is 2 jaar oud met ned. kenteken.
Het is te doen bij het kluphuis van de Klep en iedereen is welkom, natuurlijk.
Gegr. Ad Team DAKAR -
08 September 2008 - 07:05
Madeleine:
Inderdaad, voor de verhalen alleen al zouden jullie vaker samen op vakantie moeten! Was weer erg leuk om te lezen en te zien (foto's)! Tot 26 september????!!!
Kus Madeleine -
08 September 2008 - 07:25
Caroline:
Hee heren, welkom thuis. We zien jullie vast snel weer.
Grtz en Kusss
Caroline -
08 September 2008 - 09:51
Laura:
Welkom thuis gozers! Heb genoten van jullie avontuur, Cor geef die geluksarmand maar terug aan Caat,want die pech zal wel gekomen zijn door dat het om die L.L van Kees eerst heeft gezeten hahaha. Groetjes en veel liefs van Laura xxx -
08 September 2008 - 11:57
Pino:
Weer THUIS
dat is JAMMER het was ZO rustig in NEDERLAND -
09 September 2008 - 17:04
Whoopy:
heyy mannen welkom thuis
was weer een goed feestje van het weekend volges mij een goeie afsluiter van jullie holiday
tot snel een keer
grtjs kus en knuf