party is gestart - Reisverslag uit Pula, Kroatië van Cor Lanser - WaarBenJij.nu party is gestart - Reisverslag uit Pula, Kroatië van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

party is gestart

Door: dropshot

Blijf op de hoogte en volg Cor

29 Augustus 2008 | Kroatië, Pula

hallo allemaal,
Nou gisteravond is het feest waar de vakantie op draaide toch voor ons beide begonnen mocht het dan een tamme start zijn we waren er wel ,natuurlijk kwam de stemming er weer het beste in toen we slaap kregen maar dat mag de pret niet drukken ,cor hield het op eengegeven moment voor gezien maar ik wou blijven tot de band ophield met spelen ,wat achteraf maar een half uur later bleek maar heb toch nog een leuke zangact van publiek en een stukje grandioos hondharmonika werk van een clublid van twin horn het ging heel spontaan en duurde wel een kwartier echt steengoed .
Vanmorgen de dag begoonen met div bakkies koffie en een broodje en daarna wat zitten ouwehoeren met de buurman een hongaar die goed duits spreekt,daarna met cor naar de lokatie waar cor het treffen heeft meegemaakt en inderdaad het was een 5 kilometer verder van Pula af als de laatste 2 keer die ik heb meegemaakt.Nog lekker iets gegeten onderweg en toen natuurlijk ons internetcafe bezoek dadelijk nog een koel drankje en we gaan weer terug naar het treffen om daar Bogo op te vangen die uit slovenie ook het feestkomt bezoeken en komt bij praten met cor ,want ja die twee hebben elkaar ook al weer een jaar moeten missen ,dus heel wat bij te kleppen .Het is waarschijnlijk dat ons volgende bericht pas komt als we onderweg zijn ,maar we gaan proberen om er wat van te maken en dat de moeite die we gedaan hebben om hier te komen niet vergeefs was maar dat komt wel goed met twee van die ouwe zotten.
groetjes van de dominators

• 30 Augustus 2008 - 00:05

Caroline:

Het lukt jullie vast wel om er iets van te maken :) Grtz Caroline

• 30 Augustus 2008 - 07:41

Antonio:

Nog veel plezier op het treffen en ook alvast voor de terugreis. Hopelijk zonder verdere problemen.
    Mochten jullie dit nog op tijd lezen, doe dan ook maar de groeten aan Bogo. Komt hij nog naar het Longcoatstreffen??

• 30 Augustus 2008 - 09:14

Pino:

Kees en Cor ik ben blij dat jullie samen toch nog in pula feest kunnen vieren ondangs de probleemen.geniet
    gr pino

• 31 Augustus 2008 - 16:09

Bart En Susanne:

hee lui
    veel plezier
    en ff voor cor,gras is gemaaid en zwembad weer schoon(wel f@cking koud water joh.
    groeten en nog veel lol

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor