eerste motordag
Door: mr- president
Blijf op de hoogte en volg Cor
24 Januari 2009 | Thailand, Chiang Mai
Ik laat hier vandaan weten dat ik niet gevonden wil worden. Dus BETAAL GEEN LOSGELD a.u.b.!!!! gisteren voor de eerste keer een motor gehuurd, een 250 cc all road rijd heerlijk alleen bij 100 km houd het op. We zijn naar een groot natuurpark gereden met een hoop watervallen e.d. een ongelofelijke mooie wegen met heerlijke bochten. En Suree heeft nu een vreetschuur ondekt, waar je voor ongeveer twee en een halve euro zoveel kan eten als je wil. En ik moet toegeven ik heb heerlijk gegeten. vanavond komen Jan en Kees naar ons Hotel en gaan we met z,n vieren eten, en voor Kees zal het wel vreten worden. Gr Suree en Cor
24 Januari 2009 - 06:52
Draco:
he cor
zo te lezen heb je het weer goed na je zin.
tja en al houd het op bij 100km beter als op de fiets.
laat het eten straks lekker smaken en ik heb ook al besloten geen los geld te betalen is me ook veeeeeel te duur hahah nu veel plezier nog groetjes aan iedereen.
tot schrijfs
el capitano Draco -
24 Januari 2009 - 07:01
Schroef:
was het een hoogte punt op die spot?
G i wonder what that means -
24 Januari 2009 - 08:08
Whoopy:
Als ik losgeld had moeten betalen had ik beter zelf mee kunnen komen met de twee speurneuzen!!!!
ziet er in ieder geval goed uit!!!
veel plezier daar!!!! -
24 Januari 2009 - 08:18
Hoey:
je moter ziet er puik
uit.
alleen het comfort van de bijrijder heeft een
minimale zit.
koop maar een grote broeksriem.
daar krijg je wel wat mee geregeld.
toer ze nog.
24 Januari 2009 - 10:49
Striep & Nicole:
Hey Motards , goeie reis .
Cor nog gefeliciteerd met je verjaardag . hopelijk hebben jullie goed gedried gisteren ( vieren gaat niet , je komt een man tekort LOL )
Enjoy
24 Januari 2009 - 11:05
Mike:
Hoi El Prsidente !
Ziet er hartsikke leuk uit, nog heel veel plezier. -
24 Januari 2009 - 11:30
Bruw:
Wat losgeld,ik geef wel geld als ze jou nog effe langer daar houden.....
Amuseer je nog op vakantie.
De groeten uit Lottum (ook van Ingrid) -
24 Januari 2009 - 17:46
Swa:
he opa 100 is echt hard genoeg voor jou want je ziet al weinig en je hoort geen flikker en dat heb je daar met die kamikazie´s echt wel nodig!
denk er aan doe voorzichtig aan anders heb pas-soa
groente swa,tes en baer