wachten tot de goulash klaar is - Reisverslag uit Kamnik, Slovenië van Cor Lanser - WaarBenJij.nu wachten tot de goulash klaar is - Reisverslag uit Kamnik, Slovenië van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

wachten tot de goulash klaar is

Door: mr President

Blijf op de hoogte en volg Cor

10 Augustus 2007 | Slovenië, Kamnik

Hier ben ik weer ff.
Ik zit hier nu alleen bij Bogo en ik moet op goulash letten dus als dat maar goed gaat. Bogo en Jan zijn naar de bandenzaak voor nieuwe banden voor Jan zijn motor.ff naar de goulash kijken mmmmmmmmmm ruikt lekker
Morgen gaan we naar Oostenrijk naar de motorcamping, dat is niet zover dus kunnen we rustig aan doen, waar we daarna naar toe gaan dat weten we nog niet. Yellow Jan is leading now, but a few seconds behind is white Angel en Diablo is out of the race.
ff naar de goulash kijken !! pfffftt gelukkig gaat het nog steeds goed. o ja bij de plitvice meren nog een bekende tegen gekomen iemand bij wie ik deuren heb nagekeken.ff naar de goulash kijken prutteld goed dus hoop ik maar dat ik het goed doe !!! straks samen met clubeikel (bogo) en de kleine generaal (Maja) en Yellow Jan (Jan) lekker smikkelen en smullen,ik heb het recept opgeschreven dus dat kan ik mooi aan Mora verkopen haha!!! We vinden het hartstikke leuk al die reacties elke keer als we bij een camping of hotel komen dan vraagt Jan gelijk of ze internet hebben, hij is een echte computerfreak geworden, en ook een schoon manneke geworden want hij wil nu ook elke dag onder de douch. ff naar de goulash kijken. ojee helemaal zwart dat kan nooit goed zijn, maar vlug weggooien en ff bij het hotel nieuwe halen kant en klaar en dan maar hopen dat Bogo er niets van merkt. Nee hoor was maar een grapje !!! hahahaha, Nou luitjes nu ga afsluiten en ga me in een hoekje zitten beheersen om met mijn vingers van de goulash af te blijven. groetjes Cor

• 10 Augustus 2007 - 13:57

Sjaakie:

Heej White Angel.

Dat receptje van die goulash wil ik wel een keer komen proeven, want het ziet er inderdaad goed uit, kan hem van hieruit ruiken.
    Maar dan zul je nog eerst een paar koeien moeten aanschaffen, je hebt er plek genoeg voor, en hoeft dan nooit geen gras meer te maaien, lekker handig toch.

Nou voor straks smakelijk eten, en geniet van de RUN.

Kusje Sjaakie..

• 10 Augustus 2007 - 15:36

Moeder Van Jan:

jan geef antwoord op mijn sms en ik wens jullie smakelijk eten.en nog een heel fijne voortzetting van jullie vakantie toe.cor wat jammer van je camera maar ja de verzekering dekt de schade maar niet de fotos
    groetjes van corry en theo

• 10 Augustus 2007 - 16:36

Ritchie:

Hoi jongens - altijd goed van jullie te horen.
    Als ik het juist snap zijn jullie alweer op de rukreis. Vanaf oostenrijk is het niet meer ver na thuis... als je nog zin in een oomweg heeft, mag je nog effe voor een pilske bij mij stoppen - haha :-)

Anders zie ik jullie in 2 weeken in Engeland
    Kusjes Ritchie

• 10 Augustus 2007 - 21:12

Miranda:

Hoi pap en Jan,

Jeetje wat balen van je camera zeg!!! Je had zeker niet al een paar foto's op een dvd/cd laten branden? Maar ja gelukkig al wel een paar hier op de site :-)

Volgende keer als ik bij je kom eten pap krijg ik zeker goulash haha.

En nog beren of Winnetou bij de plitvice meren gezien?

Veel plezier alvast op de motorcamping in Oostenrijk!!

Liefs, Miranda

• 11 Augustus 2007 - 13:44

Corry:

jan de accu staat nog op de zijspan moet die eraf gehaald worden?
    laat iets van je horen
    groeten van ons allen

• 12 Augustus 2007 - 10:56

Club Eikel:

jongens zijn gisteren naar oostenrijk vertrokken.groetjes

• 12 Augustus 2007 - 20:54

Moppie:

jammer van je fototoestel .is balen he.hoop dat jullie wel goed aankomen op camping.jeetje de fotos zijn wel erg....passe...zat.

• 13 Augustus 2007 - 05:51

Tanja:

o je ik krijg er honger van en dat zo vroeg op de morgen, veel plezier verder met jullie trip

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor