lekker rustig
Door: de harde boys
Blijf op de hoogte en volg Cor
03 Augustus 2007 | Macedonië, Bitola
04 Augustus 2007 - 06:55
Miranda:
Hoi pap en Jan,
Balen zeg dat jullie nog maar zijn 2-en zijn en Kees naar huis toe moest. Maar hopelijk mag dit de pret van jullie verdere reis niet drukken!!! Wat zijn jullie ondertussen al in veel landen geweest zeg ... doen jullie het wel een beetje rustig aan en pikken jullie ook wat van de landen op, want alleen maar motorrijden dat kan toch ook geen vakantie zijn of voor jullie wel?
Hier is het ondertussen ook heel mooi weer, gisteren 27 graden vandaag ook zoiets en morgen wordt het 30 graden :-)
Veel plezier met jullie verdere tocht en zorg ervoor dat jullie met zijn 2-en blijven want er hoeft toch niet altijd een winnaar te zijn hè pap ;-)
Kus, Miranda -
04 Augustus 2007 - 06:55
Jacq.:
Heej Cor en Jan.
Ik wens jullie nog een mooie RUN,(scheur-neuzen)
En we lezen wel in welk hotel jullie nu weer zitten, en welk Land.
En Kees vind het echt kl*te voor je dat je moest afhaken.
Groetjes en X Jacq.
04 Augustus 2007 - 07:45
Corry En Theo:
jammer dat jullie nu alleen verder moeten goede en voorspoedige reis door onbekende oorden groetjes uit echt
04 Augustus 2007 - 07:46
Harry (Alzheimer):
Lees met veel plezier jullie dagjournaal, hoop[ ooit eens ook zo'n toer te gaan maken, maar ja, dan moet ik wat ouder zijn.....
Hou ze tussen de lijntjes (als die er al zijn met die boerenwegen daar)
Groet,
Harry -
04 Augustus 2007 - 09:30
Renata:
hoi yamaboys
tja jullie met zijn 2en verder......
toer ze en geniet nog van de reis verder he.zijn benieuwd welke camping jullie terecht komen...groetjes van minicamping elsloo!!!
geniet he renata jore sanne xx -
07 Augustus 2007 - 06:33
Mees:
ik ben happy met honda V4!!!!!!! helaas nu bol do'r maar v4 komt wel weer in de toekomst