Eindelijk eens een keer echt gas geven.
Door: mr-president
Blijf op de hoogte en volg Cor
16 Februari 2009 | Thailand, Pattaya
Vandaag een Honda africa twin 750 uitgetest om de rest van de vakantie mee rond te toeren. Hij rijdt super gewoon veel meer power, maar voor het echte off road kun je toch beter een 250 hebben. Ik heb toch gekozen voor de 750 omdat het wat comfortabeler is, want op die 250 had je al na 50 km een zere reet !!
Vandaag zijn we weer eens naar een dierentuin geweest, het was aangegeven als een tijgerfarm maar erwaren ook andere dieren, je kon er op de foto met een babytijger maar niets voor niets, dus hou ik het maar bij mijn eigen tijger. Gisterenavond hebben we ons in het nachtleven van Pattaya gestort, waarbij Suree van de ene verbazing in de andere viel. Ze had er veel over gehoord maar nooit live gezien.
Morgen gaan we weer verder.
O ja toen we gisteren hier aan kwamen kregen we te horen dat 13 en 14 febr een groot motortreffen in Pattaya is geweest, dus dat was balen. Grtz Suree en Cor
16 Februari 2009 - 11:38
Hoey:
he die cor heb je nu een echte motor gevonde ziet er goet uit daar kun je nog eens een wielie mee maaken maar let op dat de navigasti er niet af valt dat is wel jamer als dat gebuurt.
maar ik vind wel dat je lef hebt dat met die op gezete olifand .je had beeter in die poesze kooi kunnen
gaan staan en dan een echte foto laate maaken.
en dat schooltje met die
kaaikinderen .dat is nog
eens een thais sprookje .
dat moeten ze hier niet zien dan heb je het helle
dieren front op je schooltje.
maar geniet er maar goed van.