eindelijk camping - Reisverslag uit Sarajevo, Bosnië en Herzegovina van Cor Lanser - WaarBenJij.nu eindelijk camping - Reisverslag uit Sarajevo, Bosnië en Herzegovina van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

eindelijk camping

Door: jan cor

Blijf op de hoogte en volg Cor

06 Augustus 2007 | Bosnië en Herzegovina, Sarajevo

vanmorgen heb ik corretje maar eens uit laten slapen want hij was gisteren toch wel moe (mijn oogjes ook wel).lekker weertje gehad en fijne wegen,bochten o zo leuk.maar we moesten vaak in de remmen voor de politie die toch met de laserguns verstopt stonden.maar als cor langs kwam moesten ze eerst kijken wat daar aan kwam,en waren ze dus te laat voor te richten.zo mensen normaal hebben we gegeten en geen camping gevonden,en nou hebben we een camping waar ze geen eten krijgen maar wel een computer.mijn tent zit al zolang in de zak dat de elastiek van de stokken gerot zijn,dus stokken aan elkaar geplakt en morgen maar weer los maken.denk toch dat ik maar een nieuwe moet kopen.want bij corretje mag ik niet meer slapen na een dubbel bed in het duurdere hotel.zo cor staat alweer te springen voor ook iets te typen,dus zal ik het jonge heertje ook maar eens aan de gang laten. hier ff een woordje van die ouwe, ten eerste aan de clubeikel, misshien komen we wel ff langs, tenminste als je goulash voor ons maakt en het liefst van een jonge koe!!! vandaag heerlijk gereden de wegen zijn een stuk beter we hebben zelfs een stukje autobaan gehad dus hollende beer ff zijn longen schoon geblazen. Bart we gaan zo nog ff naar je foto kijken.vanvond lekker een heerlijk visje gegeten, morgen gaan we naar de plitvice meren. voor de rest gaat het lekker relaxt met ons twee al missen we Kees toch ook wel !!nou luitjes tot de volgende computer.

• 06 Augustus 2007 - 20:18

Droppie:

ik vond je bericht al veel te lang op zich wachten want zo maak ik er helemaal niks van mee blij te horen dat alles goed gaat en dat je mooi weer heb hier word het weer kloten de eerste dag op mn werk was ook weer even wennen en mn maat noemt me dankzij cor nu ook slavendrijver goede reis verder en pas op voor de laserguns en gauw tot horens

• 06 Augustus 2007 - 20:31

Jacq:

Hoi Manne
    Hedde di vis zelluf gevange en gebakke ???
    Zeg kels dut rüstig a, en kiek good oet wah, in die linke lande mit aal die geweare.
    Groetjus en Knuffel vaan meej

• 06 Augustus 2007 - 20:43

Jacq:

Heej Cor.
    Geej mot ma dukker vaan hoes goon, hedde unne tuinman vur niks.
    Of no de vakantie genne tuin mer oaver hihihihi
    doei X

• 07 Augustus 2007 - 06:41

Janneman:

hoi kees kijk eens of je nog andere foto s op de site kunt zetten.wij gaan in pakken en dan verder.de groetjes

• 07 Augustus 2007 - 06:53

Madeleine:

Cor, de clubeikel kan ook heeeerlijke paddenstoelensoep maken!!! Maar die mag hij ook bewaren voor als Gijs en ik de Corda misschien nog gaan uittesten. Dat ligt er weer aan of die k**** aandrijfas op tijd gemaakt wordt...
    doei knuffel Knuffel

• 07 Augustus 2007 - 08:39

Rob:

Wie is er MET zijspan????????
    Duur rondritje zeker?
    Gr,
    Rob

• 07 Augustus 2007 - 13:16

Draco:

nou mammen het is me een ritje tof ga zo door en kom goed thuis en laat cor nog maar even liggen hehehe
    Groetjes Draco Free-buccaneers

• 07 Augustus 2007 - 22:31

Club Eikel:

komt in orde ouwe gek,alleen de koe moet ik nog vangen.ja,paddenstoelen zijn ook well leker word je goed gek van!tot gouw ouwe en groetjes ann alle

• 08 Augustus 2007 - 10:47

Ziggy:

He Jan hoe gaat het.
    Maar de volgende keer ga ik ook mee.

Groetjes:Oma Theo Geer Yvon Ziggy en Isa

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor