eindelijk een computer - Reisverslag uit Magyaregregy, Hongarije van Cor Lanser - WaarBenJij.nu eindelijk een computer - Reisverslag uit Magyaregregy, Hongarije van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

eindelijk een computer

Door: mr President

Blijf op de hoogte en volg Cor

16 Augustus 2008 | Hongarije, Magyaregregy

Hallo allemaal,
Het heeft wat lang geduurd maar eindelijk hebben we een computer gevonden.
Zaredag zijn we vertrokken naar het welsh coast treffen in Breda, zondagmorgen regende het bakstenen.
Gelukkig klaarde het s,middags op en zijn we naar Boele,s place in Belgie gereden. Daar zijn we heerlijk verwend door Annemarie en Jan zorgde voor het entertainment. Maandag vertrokken naar een nieuwe motorcamping in de Franse vogezen.
Onderweg heb ik nog problemen gehad met mijn schakelpoot, maar 63 euro verder en een puntlasje waren we weer onderweg. Daar zijn we 2 nachten gebleven omdat het dinsdag noodweer was. Woensdag zijn we naar de Bodemzee gereden via een prachtige route, die zeer geschikt bleek te zijn voor de Dominators, want we scheurde alle buikschuivers er uit. daar een hotelletje genomen en de volgende dag naar Kossen gereden am Waldsee, daar was het mooi weer dus een camping genomen, gelukkig was het s,morgens droog, maar niet lang het heeft de hele gehoost, dus hebben we in Wenen toch maar weer een hotel genomen, wel duur maar ja wat moet je als het water in je schoenen staat. Van uit Wenen vertrokken naar Hongarije naar een nieuwe Motorvriendelijke Camping gerund door Rene en Carla oude bekende van het vrolijke treffen.En daar zijn we nu, een hele mooie camping en mooi weer. En nu komt dropshotje nog ff.Nou luitjes ik sta te kijken van de rijkunsten van die twee koffie molens de top ligt zo,n beetje op 115 maar die kan je dan ook bijna overal rijden en aangezien we zijn gegaan voor de kleine weggetjes komen we helemaal aan onze trekken ,hopelijk blijven we uit de handen van de politie anders betalen we nog jaren op afbetaling voor onze overtredingen Morgen zijn we van plan om door te gaan naar roemenie alleen moeten we nog een route bedenken maar dat doen we meestal s,morgens onder het ontbijt als je geen plan heb rijd je ook nooit fout Vannacht gaat het waarschijnlijk weer koud worden en kan ik een donsdeken van de campingeigenaar lenen want ik heb niet op dit temperatuurtje gerekend met enkel een fleece slaapzak ben met mn vorige overnachting op een camping ook al 2 keer wakker geworden van de kou en aan cor zit ook al geen vlees om tegen aan te kruipen zo zien je maar vakantie kan best wreed zijn.
groetjes Kees en Cor (the Dominators)

• 16 Augustus 2008 - 20:06

Yvon:

Hoi boy,s
    eindelijk dan een berichtje op de computer zo zie je dat het soms niet mee valt een internet cafe te vinden
    Jammer dat het weer niet zo mee zit.Maar ik hoop dat jullie het toch naar jullie zin hebben.En kees als cor het koud heb zeg ik ala maar jij, heb toch genoeg ... reserves bij je. Nu tot het volgende berichtje xxxx Yvon

• 16 Augustus 2008 - 20:07

Yvon:

Hele leuke foto,s .
    Wat is die lief he als hij slaapt. Yvon

• 16 Augustus 2008 - 20:48

Monique:

goeie reis mannen!!

ga weer helemaal meegenieten!!!!!

• 17 Augustus 2008 - 11:04

Caroline:

Heeys heren, goed te horen dat jullie het naar je zin hebben. Enne, alles komt goed :)
    Grtz kussssssssss

• 17 Augustus 2008 - 21:28

Whoopy:

hey dominators
    het klinkt weer goed en de foto's zijn ook weer toppie!!!!!
    ik hoop dat jullie nog een lekker weertje krijgen onderweg!
    tot snel!!!
    kus en knuf

connie

• 18 Augustus 2008 - 00:25

Wepske:

he mannen is weer goed te horen dat jullie goed onderweg zijn.kees laat je rem eens nakijken,zolang red je het niet met die sok.het zonneke is voor jullie besteld.

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor