Dominator tour - Reisverslag uit Lottum, Nederland van Cor Lanser - WaarBenJij.nu Dominator tour - Reisverslag uit Lottum, Nederland van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

Dominator tour

Door: mr President

Blijf op de hoogte en volg Cor

08 Augustus 2008 | Nederland, Lottum

Hallo allemaal,

Zaterdag 9 augustus gaan we weer een reisje maken, Deze keer alleen Kees en Cor. We gaan eerst naar het Welshcoast treffen in Breda, zondag vertrekken we naar Boele,s place in Belgie daar blijven we een nachtje e gaan maandag via luxemburg (tanken en sigaretten kopen)naar het zwarte woud. De bedoeling is om naar Hongarije, roemenie, Bulgarije en dan via Joegoslavie naar Kroatie want daar is een groot motortreffen in Pula, en dan hebben we nog een week om naar huis te komen. We zullen proberen om jullie een beetje op de hoogte te houden groetjes Kees & Cor

• 08 Augustus 2008 - 12:24

Pino:

Ik kijk er weer naar uit
    kijk uit en de groeten
    pino

• 08 Augustus 2008 - 12:50

Yvonne En Genius:

hey luitjes ik hoop dat jullie even veel plezier zullen hebben als de vorige keer ik wens jullie een hele fijne vakantie
    groetjes yvonne en genius

• 08 Augustus 2008 - 12:57

Whoopy:

ik wens jullie alvast heel veel plezier, maar zie jullie morge wel bij welsh
    tot dan!!!!
    grtjs

• 08 Augustus 2008 - 13:49

Cees Klep :

Ha Cor en Kees Zal jullie morgen wel omhelzen .Ben ik eigen weer enkele weken van die ene ouwe verlost .In ieder geval goede reis en een goeie vacantie Gr. Cees

• 08 Augustus 2008 - 13:53

Corry&Chiel:

Nou luitjes
    Wij wensen jullie een hele mooie vakantie en laat ons van hieruit maar mooi mee genieten!!!
    Groetjes Lamme bever en Dancing moon

• 08 Augustus 2008 - 14:21

Manmanman:

Hey Carambeija vergeet je de lamp'n olie niet voor de vuurspuug show in Pula.
    Doe die andere carambeij-jas ok ne goeie'n dag.

hasta saluukes,
    Carambija van de grens.

• 08 Augustus 2008 - 17:43

Sandy:

Klinkt weer als een geweldige trip!! :-)
    Have fun! Ik zwaai jullie morgen wel officieel uit! hihi.

• 08 Augustus 2008 - 18:15

Ritchie:

Hoi jongens,
    dan zal ik jullie niet bij Ogri zien... :-(
    maar veel plezier, fijne vakantie en opletten op de motoren!!!

• 08 Augustus 2008 - 23:46

Yvon:

Cor jij ook een hele fijne vakantie enne nog bedankt he dat je kees heb meegenomen kan ik effe rustig slapen.GEINTJE Nu een hele fijne vakantie en uitkijken hoor. Groetjes

• 09 Augustus 2008 - 09:31

Miranda & Dani:

Héél veel plezier weer met deze rondreis ... maar we zien je zo nog even opa ... kan Dani je nog even uitzwaaien en knuffeltjes voor 'n maandje geven!

Kus van ons!

• 09 Augustus 2008 - 10:14

Nick Clabbers:

Heel veel plezier en mooie tocht toe gewenst
    benieuwd naar de foto's

Gr Nick

• 09 Augustus 2008 - 16:16

Heinij:

he wens jullie een top vakantie maak veel foto,s en zet ze op hyve,s groetjes

• 09 Augustus 2008 - 21:15

Trudy:

Goed uitkijken en niet met stoute mevrouwen meegaan Cor! Haha

• 16 Augustus 2008 - 16:38

Jore:

fijne vakantie en veel plezier onderweg
    groetjes jore renata sanne

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor