verder met de reis
Door: jan cor
Blijf op de hoogte en volg Cor
04 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam
04 Augustus 2007 - 21:52
Jacq:
Is het niet verstandig om eerst de tent op te zetten ?????.
Anders word het vanacht weer een hotel zoeken hahahaha
Proost hé
X Jacq -
04 Augustus 2007 - 21:57
Droppie:
hallo
blij dat jullie ondanks alle problemen toch veilg in het hotel aangekomen zijn
heb je al zo,n slechte dag krijg je ook nog een telefoontje dat het mis is met een deel van de foto,s door een foutje van mijn kant.
nou ik dacht dat ik door de grond ging en had geen idee hoe ik dat moest uitleggen en kon pas 9 uur bellen dus de hele dag op hete kolen gezeten
de reaktie van cor en jan was`een hele opluchting voor me en ik vind het echt tof dat ze er begrip voor hadden
dus ik had mijn ellende nog niet helemaal gehad toen ik eenmaal thuis was
groetjes kees en rij veilig en tot gauw -
05 Augustus 2007 - 06:41
Club Eikel:
heben jullie nog noit een tank gezien!?
orlog is all lang voorbij.dus zijk niet in je broek. -
05 Augustus 2007 - 08:47
Wieteke:
Heej Cor,
Genieten maar van dat pensioen!!!!! -
05 Augustus 2007 - 09:56
Adjeklep:
Hey jonges hou je taai, lekker avontuurlijk zo.nu ik het zo allemaal lees, merk ik dat ik het geen kattepis is.Maar zogauw ik groot ben, ga ik ook zo'n reis maken.en Kees, heb je dan misschien toch de verkeerde motor meegenomen(..)
Gegr. Adje LBS -
05 Augustus 2007 - 15:37
Jochem:
wat lees ik cor met pensioen dat heeft hij niet overlegt met bij goede reis verder -
05 Augustus 2007 - 16:42
Annemarie:
ha ha tent op zette nadat je gedronken heb nou jan jou kennede wordt dat niks groetjes en veel plezier verder samen lb -
06 Augustus 2007 - 06:34
Bart En Suus:
hee ben wel voorzichtig daarzo he
het is maar aan 1 kant gevaarlijk van de loop van een tank dus svp aan de goeie kant gaan staan
groetjes
06 Augustus 2007 - 18:58
Bart En Suus:
cor effe een update
gras gemaaid heg stuk geknip en zwembad de hele dag gecontroleerd op....... ah boeie was wel lekker
mzzl -
07 Augustus 2007 - 06:25
Mees:
heb zin om ook op vakantie te gaan met de bromert en zijspan met remi toekomst.... -
07 Augustus 2007 - 06:30
Mees:
dit was 10 jaar geleden nog erger moest je overal geld betalen......