de 1 na laatste motordag - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu de 1 na laatste motordag - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

de 1 na laatste motordag

Door: tonicshot

Blijf op de hoogte en volg Cor

23 Februari 2008 | Thailand, Pattaya

hoera vanmorgen hadden we reden voor een feestje want de motoren stonden nog onaangeroerd op hun plek en eigenlijk haddden we het ergste gevreesd dus je ziet maar schijn bedriegt
eerst op jacht naar een ontbijtje want dat was er in dat afbraak hotel niet bij dus kozen we voor een 7\11 een soort supermarktje waar je koffie en wat te eten kan krijgen daarna de weg gezocht naar een krokodillenfarm die ook tevens dierenleed o sorry dierentuin bleek te zijn ook eerst weer even verdwaald en in een nog grotere achterbuurt te rechtgekomen ik wou nog wat foto maken maar cor wou er onmiddelijk vertrekken met een gangetje van 100 onmenselijk gewoon zo als die daar wonen en leven
toch de weg gevonden en er rond gelopen de olifanten en krokodillen show gezien en foto,s gemaakt eigenlijk was het er zielig voor de tentoongestelde dieren en ondenkbaar bij ons in nederland en buurlanden maar ja eigenlijk leefden de mensen waar ik het net over had nog erbarmelijker
daarna hebben we de rest van de reis naar pattaya gemaakt zonder al te veel
haken en ogen en waren blij dat ondanks alle risico,s en motor haperingen onze tourtocht zonder echte ellende in pattaya weer geeindigd is
eenmaal hier aangekomen rees er een ander probleem op namelijk we konden geen hotel vinden alles wat er een beetje normaal uitzag was volgeboekt of wilde ons gewoon niet hebben want echt fris zagen we er niet uit ,,,,, dus toch weer een onfris hotel in een steegje
cor gelijk onder de douche en bracht gelijk zijn vuile was naar de wasserette en toen heb na een paar uurtje moed verzamelen vanwege de zweetsokken het ook maar weg gebracht want zo kon ik er ook niet mee naar huis
omdat we telkens met 3 in een kamer lagen moest je toch kunnen ruiken van wie welke kleren waren anders loop je ineens met iemand anders z,n sokken aan ofzo niet echt fris maar wel verrekte handig
morgen gaan we misschien nog een tourtje naar een strand onder pattaya maken maar moeten bijtijds terug zijn om de motoren in te leveren
verder zien we wel hoe we de laatste dagen doorbrengen misschien nog een dag naar bangkok maar daar schijnt het een behoorlijke mieren hoop te zijn en ik weet niet of dat nou wel iets is wat we perse mee willen maken
groetjes van de bijna thuiskomers

ps sorry voor de punten de komma en de hoofdletters maar ik ben niet wijzer

• 23 Februari 2008 - 14:48

Caroline:

Goed te horen dat het allemaal goed verlopen is. En die punten en komma's, moeilijk lezen, maar na tig keer lukt het wel. We raken er aan gewend :)

Groetjes kusssssssss

• 23 Februari 2008 - 16:41

Bart "Rooiesok":

Hoi

Nou, wat zullen die Thaiiiiii blij zijn als jullie je was komen brengen ;-)

B@rt

• 23 Februari 2008 - 17:55

Cora:

hellaa..

tja zou nie tgraag bij jullie op de kamer liggen met die zweetsokken haha..

maargoed, gelukkig dat jullie je zo vermaken.

tot horens

groetjes cora

• 23 Februari 2008 - 18:19

Pino:

alles is zonder noemenswaardige problemen gelopen voor jullie deze reis ik ben blij voor jullie .ik hoop dat de laatste paar dagen ook goed gaan

• 23 Februari 2008 - 18:31

Samantha Künz:

Hee cor, en de andere mannen natuurlijk,

Ik heb net eens even de tijd genomen om al die mooie, indrukwekkende en maffe foto's te bekijken en de verhalen te lezen! Echt onwijs gaaf allemaal!
    Maar helaas het is alweer bijna afgelopen!
    Nou geniet nog even van de laatste dagen...

Groetjes Samantha

• 24 Februari 2008 - 00:30

Carla:

Gullie het bitter weer daar dan ikke hier in schotland.. hmpf ;-) .. goeie reis trug ! en bedankt voor alle verhalen en foto's, tot snel !

• 24 Februari 2008 - 06:55

Eduard:

ik hoop dat julie een goede vacantie hebben gehad en een prettige reis terug
    groeten eduard phimai
    e-mail
    ezietse@gmail.com

• 24 Februari 2008 - 09:19

Corryen Theo:

jan en maatjes, nog een fijn vakantie einde gewenst en behouden thuiskomst
    groeten moeder.

• 24 Februari 2008 - 16:16

Madeleine:

Hé, Bargje was er ook!

Cor

Wij zijn drie wat oudere motorrijders, maar zo gek als een deur. Wij zijn voig jaar naar Thailand geweest en Kees en Cor hebben de Dominator-tour gedaan. En in 2007 hebben we de Oostbloktour gedaan, en nu gaan we weer naar Thailand. We zijn weer van plan om daar motors te huren. Alleen gaat Cor 18 jan en Kees en Jan 23 jan. Cor gaat voor twee maanden en Kees en Jan gaan een maand. We houden Jullie op hoogte groetjes Kees Jan en Cor