opsporing verzocht
Door: dropshot
Blijf op de hoogte en volg Cor
23 Januari 2009 | Nederland, Echt
Na de verdwijning op 18 januarie van cor lanser uit lottum ,hebben wij(jan en kees) op verzoek van familie en vele vrienden besloten om ook naar thailand tegaan om onze vriend op te zoeken .
De meeste mensen hadden het idee dat wij daar vakantie gingen vieren maar nu weten jullie onze werkelijke redenen van onze trip naar thailand
Hij schijnt ontvoerd te zijn door een thaise chatvriendin ,maar volgens vertrouwelijke informatie gaat onze speurtocht beginnen in chang mai waar wij wel een paar dagen blijven om ons te orienteren op onze missie .
Ik hoop dat als er losgeld betaald moet worden dat ik kan rekenen op jullie gulle gaven mocht het niet nodig zijn toch bedankt voor de sponsering.
Wij gaan zo vertrekken richting dusseldorf en hopen een vlotte reis te hebben want het duurt zo al lang genoeg en op vertragingen zitten we niet te wachten.
Nou dat was de eerste van de reeks flauwekul die jullie van me gewend zijn en ik hoop dat er nog veel te verzinnen zijn ,maar garantie kan ik daar helaas niet op geven,maar reakties zijn altijd leuk en gewenst
Zogauw we ons slachtoffer gevonden hebben laten we dit aan jullie weten.
Tot gauw en de groetjes van de mannen met een missie
23 Januari 2009 - 11:03
Sandy:
Haha Klinkt niet alsof hij gevonden wil worden!
Maar toch succes met de missie! ;-) -
23 Januari 2009 - 11:05
Jochem:
laat weten wat het losgeld is en goede speurtocht als je hem vindt doe het oudje de groeten jochem -
23 Januari 2009 - 11:05
23 Januari 2009 - 11:07
Jochem:
oja dan nog iets vergeet geen capotjes voor hem mee te nemen veiligheid boven alles -
23 Januari 2009 - 11:09
Yvon:
Nu Laten we hopen dat alles goed gaat met jullie missie en zelf ook niet verdwijnen Groetjes en veel plezier -
23 Januari 2009 - 11:12
Monique:
succes met jullie missie!
hopend op voorspoedig verslag,groet ik jullie. -
23 Januari 2009 - 11:17
Antonio:
Thailand wees gewaarschuwd.
Ze komen eraan.
Veel plezier.
23 Januari 2009 - 12:09
Bart:
Ik wil best meebetalen maar dan moeten de ontvoerders wel beloven dat ze Cor nog enkele jaren daar houden....
Bart
23 Januari 2009 - 12:17
Pino:
Jullie vinden hem nooit meeeeeeeeeeeeeer
Hij heeft die ontvoering
zelf verzonnen
Hij zit ergens in een bordeel op het platteland
Op die leeftijd heeft hij nu zoveel SEX
dat hij niet gevonden wil worden -
23 Januari 2009 - 13:15
Chocomel Battie:
hey hey ik denk dat cor, niet gevonden wil worden, hij is daar onbekend en kan flikken wat hij veel, zal inmiddels wel een bordeel zelf begonnen zijn, haha. (pooier) nou veel plezier en neem de zon mee terug!!!!
gr Bartje -
dus kan wel sponseren
veel plezier daar en doe ze maar de groeten van me -
23 Januari 2009 - 21:55
De Kouzoekers En Zo:
Allereerst: Cor, we zijn nog net op tijd om je te feliciteren met je verjaardag! Het is wel bijna 24 januari maar we waren je nog niet vergeten ondanks de alzheimer! Of Cors dat we daaraan denken! De boys zijn klaar voor de trip, toch nog maar een versnellingsbakkie gereviseerd, sneeuwkettingen gemodificeerd, bier opgezopen, wiet opgerookt want dat kunnen we niet meenemen (leg er vast een klaar voor die Eikel, Clubeikel), meisjes worden morgenochtend gekust en dan gaaaan naar de sneeuw!
Later meer, geen inspiratie meer!
24 Januari 2009 - 01:55
Carla:
Feliciteer m maar van me als jullie m gevonden hebben !
Die zoene geef ik zelf wel alstie veilig weer trug is ;) goeie reis
ps, ik laat mn moter nog wel ff staan he jan! hehe