volksfeest
Door: yellow jan
Blijf op de hoogte en volg Cor
15 Augustus 2007 | Duitsland, Dachau
15 Augustus 2007 - 10:40
Pino:
Jan deze reis moet voor jou een appel en eitje zijn nu kees er niet meer bij is
Cor is aan het eind van zijn latijn met allllll die rust dagen
gr pino -
15 Augustus 2007 - 14:05
Rens Over De Grens:
Ola amigos,
Ik zie dat jullie een mooi avontuur gehad hebben. Muy bien! En het blijft natuurlijk leuk om al die zin en onzin van jullie onderweg te volgen.
Cor ik ben wel geïnteresseerd hoe deze site in elkaar steekt, en of je hem zelf gemaakt hebt! En of ik dat ook zou kunnen.
Voor jullie begint het te korten, of ga je d'r nog eene drinken bij Ritchie in HH...
Nou geeft d'r nog maar eens eene goeie lap op op die duitse autobahn en tot spoedig maar weer.
Saluukes y hasta la vista renske
15 Augustus 2007 - 14:09
Corry En Theo:
Cor en Jan wat hebben jullie veel beleefd.wij wensen nog een fijne reis verder en een goede thuiskomst. -
15 Augustus 2007 - 15:33
Droppie:
nou mannen het zit er bijna op ik ben benieuwd naar al de verhalen waar ik helaas niet bij kon zijn maarja die hoor ik vrijdag wel goede reis verder en pas op -
15 Augustus 2007 - 18:58
Wieteke:
Wisten jullie dat al die botten in Kutna Hora zijn van gestrande motor rijders die zich een delerium hebben gezopen? -
15 Augustus 2007 - 20:20
Annemarie:
zo zo t eind naderd al hehe veel plezier nog met de laatste kilometers groetjes -
15 Augustus 2007 - 20:44
Antonio:
De finish komt in zicht. Mooie ervaring rijker. Goed doorgereden. Ruim op tijd voor de volgende trip (naar Faak).
Cor, misschien kun je al wat steentjes langs de weg strooien om de weg makkelijker te vinden over 2 1/2 week.
Groetjes, Antonio
Bogomir ook nog even de groeten.(Als je dit leest) -
16 Augustus 2007 - 06:55
Mees:
eind goed al goed , vond/vind het leuk om jullie zo een beetje te volgen, ga er vanuit dat jullie alle drie vrijgezel zijn en geen kinderen onder je hoede hebben, ben gewoon jaloers dat ik dit nog niet met mijn zoontje kan doen zeker in de toekomst, gegroet mees alias redmer -
16 Augustus 2007 - 12:55
Alice:
Hallo Cor & Jan, vielen Dank für den netten Abend mit Euch auf dem Dachauer Volksfest! Ich wünsche Euch eine gute Heimreise! Bis denn vielleicht nächstes Jahr in Holland...
Viele Grüße von Alice in Wonderland